Sporthal De Vlechttuinen

 Sporthal De Vlechttuinen op Urk, groot en multi-functioneel met alles voor een geslaagd uurtje sporten of uw zakelijke evenement.

Sporthal De Vlechttuinen

Sporthal De Vlechttuinen op Urk, groot en multi-functioneel met alles voor een geslaagd uurtje sporten of uw zakelijke evenement. In dit complex is een kinderdagverblijf ondergebracht. Een frietzaak en veel mogelijkheden tot het houden van feesten of kleine familiedagen. 

De sporthal heeft 3 af te scheiden speelvelden en een riant voetbal gedeelte. Moderne kleedkamers en ruime toegang tot de hal voor het opstellen van uw evenement. Bekijk de foto's en bel of mail ons voor de mogelijkheden. U zult versteld staan.

Laat u informeren

Met dezer moderne en zeer ruim toe te passen sporthal voor sport- en feestelijke evenementen heeft de gemeente Urk één van de grootste sporthallen in de Noordoostpolder e.o.

1564122150_8972.jpg
Sporthal Urk

Sport Accommodatie Urk is een stichting die sporthallen, turnhal en diverse horeca gelegenheden beheert t.b.v. sport, vermaak en gezellig samenzijn in de gemeente Urk.

De drie grootte sporthallen worden in opdracht van Stichting Sport Accommodatie Urk beheerd door Sportaccommodatie Urk bv.Deel deze pagina

Contact

Adres de Vlechttuinen
Vlechttuinen 8, 8322 BA Urk

Adres de Schelp
Staartweg 32, 8321 NB Urk 


Telefoon de Vlechttuinen:

0527 - 690420

Telefoon de Schelp: 

0527 - 682 848


E-mail info@sporthalurk.nl